El nostre ADN

Qualitat i excel·lència

Som un equip humà i professional altament qualificat en l’atenció de les necessitats de salut oral i maxil·lofacial des de 1989, quan el Dr. Carles Subirà – professor de la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Barcelona – va fundar Centre Odontològic els Quinze.

 

Per nosaltres és tan important atendre les patologies i les necessitats de salut oral com mantenir la salut bucodental de tots els nostres pacients, des dels més petits fins als més grans.

Vocació acadèmica

Creiem que en qualsevol professió relacionada amb la Salut, els professionals han d’estar sempre a l’avantguarda i actualitzats en les últimes innovacions i tècniques.

 

Per a aconseguir-ho, mantenim una íntima relació amb el món universitari i és per això que, la majoria dels nostres doctors del nostre centre, ens dediquem també a la formació a la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Barcelona.

Tracte proper

Sabem que la visita al dentista no és una situació agradable per a molts pacients. Per això intentem que els pacients puguin ser tractats sempre pel mateix doctor, fent així les visites el més familiars possibles.

 

Per ser capaços d’oferir aquest tracte, els nostres doctors estan altament formats en les diferents especialitats odontològiques, sent possible així un diagnòstic i tractament multidisciplinar d’alta qualitat sense prescindir de la vessant més humana.

Tractament personalitzat

La nostra filosofia es basa en oferir el millor tractament adaptat a cada persona, optant sempre pel més conservador i que suposi les menors molèsties i costos possibles pel pacient.

 

Per a aconseguir això, durant la primera visita, a no ser que calgui un tractament urgent, el pacient és estudiat extensivament per poder oferir-li l’atenció específica i integradora que requereix.

 

Serà en una segona visita quan el pacient rebi tota la informació sobre les seves necessitats de salut buco-dental i les opcions de tractament.

 

El motiu d’aquesta planificació rau en la intenció de minimitzar els errors de diagnòstics precipitats i plans de tractament destinats a donar solució a algun dels problemes que el pacient nota, deixant de banda les causes profundes.

 • Estudi
  extensiu

 • Informació i
  opcions de
  tractament

 • Tractament
  personalitzat

1ª visita

2ª visita

Inici del tractament

Visitin’s al Centre Odontològic els Quinze, un referent d’excel·lència a Barcelona